Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol35/2p/n8hvsvygn5d1688/placeringsekonomerna.se/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2367
Tjänster | Placeringsekonomerna

Tjänster

Vi hjälper dagligen privatpersoner och företag med att se över nya och befintliga försäkrings- och förvaltningslösningar

Heltäckande erbjudanden

FÖRSÄKRING

Vi hjälper dagligen privatpersoner och företag med att se över nya och befintliga försäkringslösningar för att säkerställa att rätt avgiftsstruktur förvaltningslösning finns tillgänglig och implementerad.

Vi ger våra kunder ett heltäckande erbjudande av försäkringslösningar med förvaltning inom fondförsäkring, traditionellförsäkring samt depåförsäkring.

Pensionsplanering är en efterfrågad tjänst och vi hjälper kunder med sammanställningar och optimering för bästa individuella , långsiktiga resultat.

en utmärkt sparlösning

Investeringssparkonto

Investeringssparkontot är en utmärkt sparlösning för privatpersoner och erbjuder via depåförvaltning ett stort utbud av olika värdepapper att investera i. Vi hjälper dig med individuellt anpassad rådgivning där val av värdepapper utgått ifrån passande målgrupp, risktolerans och målavkastning.

Branschledande erfarenhet och kompetens

KAPITALFÖRVALTNING

Vi erbjuder, i samarbete med Garantum Fondkommission, diskretionär kapitalförvaltning för privatpersoner och företag. Förvaltningen sker i fonder, aktier och strukturerade produkter. Tack vare branschledande erfarenhet och kompetens lyckas Garantums förvaltning skapa god avkastning givet varje kunds individuella behov och målavkastning.

All kapitalförvaltning sker inom en nettolösning vilket innebär att all ersättning som skulle tillfallit Placeringsekonomerna och Garantum återbetalas till kund.

Vi på Placeringsekonomerna hjälper varje enskild kund med upplägg och agerar kravställare mot Garantums förvaltare för bästa möjliga, långsiktiga resultat.